Hårdbröd
Mellan onda tankar över snöflingorna från himlen och jobbletande på nätet har jag bakat hårdbröd.
Hårdbröd
ca 3 msk smör som ska smältas
1 dl solrosfrön
1 dl linfrön
½ dl sesamfrön
2 dl dinkelmjöl
2,5 - 3 dl hett vatten (vattenkokaren)
Rör ihop allt till en gröt. Bred ut på en bakplåt med bakplåtspapper. Bred ut över precis hela pappret. Det ska bli ganska tunnt. Sporra ut rutor i smeten. Strö över lite flingsalt. In i ugnen. 150 grader ca 40 minuter.
Här är jag en rejäl :-) klick BonJour Taco på hårdbrödet.
Enkelt och gott!
Uppdaterad: min granne har produktutveckat hårdbrödet. Det blir ännu godare om det får torka efter bakningen i ugnen. Ta bort bakplåtspappret och bryt i bitar och låt det torka. Tack Lena :-)
skriven
Har bakat ditt goda recept flera gånger! Gubben älskar det och det gör även jag :-)