0

Bersika äpplen
I dag har jag plockat gröna syrliga äpplen hos Anna-Karin S-N. Jag kan inte nog förvånas att det blir så stora äpplen i den här växtzonen. Fantastiskt!
Av 10 äpplen blev det:
1 st åt jag upp på en gång och resten:

        

En klassisk vanlig äppelkaka med kanel och socker. Sen provade jag amerikanska äppelmuffins som blev ganska "matiga"Jag tycker den färdiga muffinskonsistensen blev lite åt korvbrödshållet??? Det funkar säkert med glass eller vaniljsås till den. Nu glömde jag att spara länkarna där jag hittade recepten.

Det var dagens to do i köket. Ides inte ens laga middag idag. Det blev bara en filtallrik.
0

Hur tusan får man tag i tidningen??????Bild: Daisy Beauty

Den frågan har visst fler än jag fått, alltså även kusinvitamin som är chefsredaktör på Daisy Beauty. Hon har nu länkat på sin blogg hur du hittar tidningen. Om du vill slippa springa omkring i olika butiker på stan för att leta tidningen ( den kan ju vara slutsåld), så är det enklast att prenumerera på tidningen.

Så får man tag i tidningen.

Uppdatering 3/9 : I Piteå finns några exemplar kvar på Tobakscity, Tio till tolv och Pressbyrån i Gallerian.
0

Men...

myskmadra

....den här tror att det är vår igen. Sista veckans sommarvärme med 20 grader och hög luftfuktighet, har gjort att den kommer med nya ljusgröna knoppar. Den kommer att vara gigantisk nästa sommar :-)

Några andra blommor har ochså fått lite nippran. Det blommor och kommer små skott. Hoppas värmen stannar lite extra länge i höst.
*håller tummarna*