0

StyleRoom

               Styleroom
Är väl som vanligt en av dom få som inte har koll på detta - StyleRoom.  Amatörer inom heminredning, vanliga Svenssons och hobbyintresserades inspirationsparadis. Här visar dom ALLT som har stylats i deras hem. Givetvis har dom gjort det själva. Från tavelramar till helrenoverade hus.
Man klickar bara in i medlemmarnas album och tittar på allt det fina.

....under regniga kalla dagar kan man surfa runt på den här sidan hur länge som helst .-) 
5

Rabbatten - klar!!!


Så där!! Tre dagar har det tagit...svettigt och med träningsvärk, men nu är det klart. Här är före och efterbilder av min "konstverk"


Före:
 När jag hade kommit så här långt började jag titta i kvarteret om inte någon granne har en liten hobbygrävare bakom en knut. Hittade ingen. Fortsatte gräva......dessutom tjatade ni heeela tiden att det såg så bra ut...
Grävde ca 3 dm ner. Fyllde på med 15 säckar gödslad torv ( ska lägga på mer näring till våren ).

   
          

Har fått massor av blommor och lökar av min syster. Min ena granne kom över med en del perenner som hon ochså gav bort. Hann en sväng ut till Bryggmans i Öjebyn och köpte en del plantor där. På Rusta köpte jag solcellslampor. Testade dom igår kväll. Blev riktigt bra!

Efter: Ikväll la jag ner sista stenen

         

Här är lite detaljer från rabbatten

          

Nu behöver jag lägga upp fötterna på min pall framför tv:n
 
0

Ett blogtips i regnvädret

           vintage

Åhhh...så dåligt väder. Det bara regnar. En dag kvar på min semester och det ...regnar. Sitter och tittar igenom mina "favoriter" och hittar den här bloggen. Nu verkar bloggen ha fått mer medlemmar som visar upp vad dom har sytt från gamla mönster. Flera mönster är från 50-60-talet, men även från 70-talet. Moderna tyger och gamla mönster.
Är du händig och känner för pyssel en regnig söndag i juli, här på Sew Retro får du inspiration att brumma med symaskinen.