Så här:

...jobbat i helgen
... hunnit till Skellefteå i helgen
...och tvättar och städar.

Nu är det som en halvpaus igen här på bloggen

Snyggaste kalendernbild: Mona Norman


Finns det ingen snygg framsida till nästa års kalender, så får man helt enkelt fixa det själv!

Hårtema i veckan

         hårsprayPå söndagkvällen kom jag på att jag skulle färga håret med en färgning som jag fått av min moster. På förpackningen stod det "moccabrunt". När jag sköljt ur färgen och tittade mej i spegeln såg det lite mörkt ut. Njaaa, tänkte jag det är bara mörkt här inne i badrummet och ute i hallen. Tände alla lysen i min närhet. Håret var fortfarande mörkt, faktiskt lite mörkare än innan jag tände lyset. OK! Det blev svart. Japp! Den moccabruna färgen var VÄLROSTAD.
M E N, S U C K!

 I går morse när jag gjorde mej i ordning på morgonen. Ni vet duschat, stylat håret, blåst håret och sista momentet, så brukar jag i alla fall, spraya håret. Kan hända att jag inte var riktigt vaken. Automatiskt tog jag sprayflaskan, lyfte den ovanför huvudet och sprayade. Det böjade kännas tungt på huvudet ??!! Jag tittar mej i spegeln och ser att jag har ett vitt diadem...ett diadem av moussetvål. Tidigare i höst har jag varit till Stockholm på en mycket trevlig tillställning. Där ifrån fick jag en massa hud och hårprodukter. Jaha...jag tog fel flaska :-)

Sååå, bara börja om med håret :-)

 Tre dagar kvar på veckan....kommer det att hända något mer med min kalufs???

Lite bloggande just nu...

Jobbar, joxar och grejar. Därför bloggar jag inte så mycket nu. Snart dellbax!

Traktorsockar

     

Lite försenade men levererade i helgen. Årets födelsedagspresent till min morbror. Traktorsockar! Tadaaaa!
För det mest är det ett tema på sockarna som jag stickar till honom. Tidigare har han fått
Djupgrävarsockar . Det var då  han grävde ett dike på tomten. Före det fick han och Höstmylla och Björkarna . Höstmyllan var en allmänt grå och brun höst. Björkarna...ja, då gallrade han bort dom flesta björkarna från tomten.

Årets tema på sockarna är den fina röda lilla traktorn med gul skopa som är hans senaste investering. Den kan hända att han måste låna ut sockarna till hans granne. För det är grannen som kommer att köra traktorn. :-)

Grattis!

Fredag:

En pizzabit - check
En karraskål - check

...åt fanders med GI - check!


Från underjorden

vit svamp


Jag gick en sväng till komposten och hittade dom här vita svamparna i skogen. Kolla vilka naturkrafter. Jorden har vikt sig ut mot sidorna, när svampen pressat sig upp till soljuset.
Ser lite läskigt ut, eller hur?

Bada i Eddahallen

Medans lillebror är på simskola har jag och storasyster varit i barnpoolen. Hon är snabb, mycket snabb för att vara nästa 3 år. Helt plötsligt står hon på kanten och ropar:
-Moster Mona ja hoppa!!!
*GULP*, tänker jag och svarar:
Va duktigt!!!

...och det här läser inte hennes mamma och pappa, eller hur???

Kära Tomten

Monas önskelista:

- två timmar mer per dygn
- vinst på lotto

...åsså, den där bagarstugan som jag tjatat om ....