0

Sommarfix
Snart ska mormor (91 år) flyttas ut till sin stuga. Igår började vi göra i ordning där ute. Bla annat skulle sommarblommorna planteras. Den här altan blommar verkligen på sommaren. Hon ska ha petunia och pelargoner. Årets färger är vitt och rött. Lite mer fixande, tex ett vattenlås...åsså lite sommarvärme på det. Sen kan mormor flytta ut till sitt sommarparadis.
1

Fascinator

fascinator

Regn och rusk ute. Då får man vara kreativ inomhus i stället. Jag hade kvar lite tyg och dekorationer från förra veckans projekt. Här har jag format ringar och satt fast en fjäder och två nålar i "hatten"

Då är det väl dax att brygga kaffe!
1

Daisy Beauty nr 2

daisy beauty

Nu har jag läst andra nummret av Daisy Beauty. Ok, jag är lite partisk. Det är kusin Kristina Norman som är chefredaktör, men jag måste bara visa er lite av tidningen. Den var riktigt, riktigt bra. Första numret gillade jag mycket. Tidning nummer två gillar jag ännu mer. Vilka bra repotage!!! Det är flera repotage men två tyckter jag utmärker sig. "Den svarta svanen" ..vilket sliiiit för att dansa på tårna. Dom ska vara i form, men självklart så är det olika för män och kvinnor, "deffar" eller "ätstörningar". Och "Drömmen om ett barn". Kvinnan Ulrika som åker till Riga i Lettland för att besöka AGA-kliniken och efter några veckor får ett + på stickan. Sen var det en helsida med steg-för-steg hur man sotar ögonen. Tack, säger jag som är sminkanalfabet. Kajal och mascara är fortfarande mina bästa verktyg i sminkväskan....eller, jag hittade ju ett bits i den för ett tag sedan.
I veckan kommer tidningen ut i butik. Köp den!