Toksnöar

Nej, tack. Vill ha den där sommaren!! Åhhhneeeej!

1. Håller i mobilen

2. Tappar mobilen
3. Hör mej själv sä....rop...skrika, lite så där lagomt på första ordet. För jag hinner ju, jaaa, självklart hinner jag. Jättelångt till golvet, har ju skor med klackar, klar jag hinner fånga den. Herregu' inga problem. När andra ordet börjar formas i min mun. Det är ett kort ord. Nämen, hinner jag? ... blir ljudet tunnare, men samtidigt högre. Kan jag låta så här högt? Skulle tro att sopraner har ungefär samma tonläge. Plötsligt är mobilen, inte alls så nära. Soprantonen blir högre, mobilen snurrar i en snygg volt. Jag blundar och avslutar meningen.
- Smöööret uuuuUUUP!!
Ibland har man tur 😉


Se där...

Ni vet när man tänker. Japp, så där,redo att åka iväg. Har jag allt som jag ska ha, med mej och på mej? Väska, nycklar, vantarna? Jaadå allt är klart. In i bilen åker till byn. 
Sen under dagen möter man människor, många människor. Igår fick jag väldigt mycket uppmärksamhet av dom. Tjaaa, nästan  av alla jag mötte. Det är man ju inte riktigt van. Dom kom nära, tittade mej djupt i ögonen. Stod väldigt nära, nästan så jag ville ta ett steg tillbaka. 
Flera timmar var det så, med nästan alla ....jättelänge! Man hinner tänka....är-det-en-ny-trend-på-facebook...eller??!

Kommer inomhus...men nog var det där konstigt? Tar av mej ytterskorna, sätter mej vid köksbordet. DÅ!!..jo.. DÅ kommer jag på det!! 
Jag hade inte alls allt på mej!

Sminket!
Se där...då har man varit naturell.

Bakväder

... ochså lite mer snö. Satte en deg på jäsning. Testar  lite nytt. Blir ett bröd utan knådning. Hade inte alla ingredienser hemma och lade till lite annat från skafferiet.  
Morotsbröd
50 gr jäst
5 dl ljummet vatten
4-5 dl rivna morötter
2 msk socker
1,5 dl havregryn
3 dl vetemjöl special
8-9 dl rågsikt
Rörde ihop degen i assistenten. Plattade ut den i en liten långpanna. Skar 4 bitar. Den ska få jäsa 90 min. 225 gr i 30 min. Vår?

Lika småsnopen varje vår när Kung Bore gör tvärnit och blåhåller sig fast i våren. Man vet det blir så här.... men ändå *suck*. Soffan 1.0

Alltså! Andra kvällen i soffan. Herregu' säkert flera år sen det hände. Redan rastlös. Tänk att det var så här nästan varje kväll innan jag började om att träna dans. Soffkvällar. Hm. Om det då ändå hade varit en varm vårkväll och man kunnat greja på med trädgården. Häller väl upp ett glas vin och surfar på nätet. Soffan

En kväll i soffa. Länge sen. Grejar på med sociala medier. Hamnade här på min gamla blogg. Återuppta bloggning igen?? Hinner jag?