Arv av mormor
Den här vackra damen har jag ärvt av mormor. Men. Vem har designat den??? Det ska sitta en liten blomsterkorg i händerna, men den är försvunnen.

Årets första tulpanbukett...


och då kör jag på rosa!
Här varit väldigt duktig idag. Japp! Nu finns här korvstroganoff, så det räcker ett tag framöver. Några grillade kycklingvingar med rotgrönsaker. Nästa veckas middagar är kirrade. Passade på att färga håret på eftermiddagen. Självklart blev det en heeeelt annan färg än på förpackningen.

Precis som det ska va!


Mormors Påsktupp önskar


Knopp i värmen

    


Äntligen Photoshop i datorn igen! Den här bilden är en hel vecka gammal. I bloggvärlden är det ungefär som ..tjaa..tre, fyra år kanske :-)
Förra veckans "värmebölja" lockade fram knoppar på den tåliga björnbärsplantan.  I söndags fick jag täcka över den med dubbel fiberväv. Hoppas, hoppas den klarar sig. Har jag tur så blir det mycket bär i år. Kanske så många att jag kan baka en kaka av dom.

*klick*, *klick*...

....då var det bara att beställa nytt program på Dustin; Photoshop Elements. Annars blir det inga bilder och teckningar på den här bloggen.


Trevlig helg!

Mmmmm....
Jajjemän! Man kan äta sånna här på en torsdag. Torsdagslyx!

Snurrbullar

dsc03792 (MMS)

Finväder ut, då är jag inne och bakar bullar! :-)


Jaaa, Stålbruttan fixade det!Nu tar jag helg :-)

Int så tokigt!

      


Sportlovets sista dag. Här i Hemmafjällen har jag skottat mej en sol och grillplats. Den blev superbra! Nu kommer fina veckor här framöver. Solen värmer och man vill vara utomhus. Härligt!

Jooodå, redan kafferep.

              kafferep

Bilden är från förra helgen, men passar lika bra idag. Det blev en sväng ner till Skellefteå för att besöka syskonbarnen. Lite lek med pärlor, playdo...eller "dega" som det kallas nu förtiden". Ute i det vackra vädret och en promenad med barnvagen...ååsså, lördagsgodis förstås.

Imorgon blir det att sola i hemmafjällen på baksidan av huset.
Och
Rätt
Låt
Vann
Melodifestivalen!

Solen vs snön

Nog har solen gått hårt åt på snön idag. På några timmar var nästan asfalten framme! Härligt! Nu finns det hopp.
I helgen blir det att börja så sommarplantor. Vad ska man hitta på i år då??? 

Altanen 2010


Altanen 2011


 ....inte länge kvar! :-)