1

Dax för blöjbyte på systerdotter 7 månader

    

Värsta gympingpasset!!!!
0

Mötley Crue

     The dirt : bekännelser från världens mest ökända rockband / Mötley Crüe med Neil Strauss
bild:bokus

Tidigare i år blev jag rekommenderad att läsa en bok. Den självbiografiska storyn om hårdrockbandet Mötley Cru. I dom fyra första kapitlen följer vi varje medlem i bandet från barndom tills dom möter dom andra bandmedlemmarna. Ingen av dom har någon rar liten gullig uppväxt. Boken är tjock som en bibel. Dom fyra första kapitlen skulle enkelt kunna bli fyra egna böcker. Dom fyra medlemmarna är helt galna på alla möjliga sätt. Helt urflippade. Det är droger, sex och ....rock ´n roll på deras vis. I boken har dom nu börja träffa på andra kända hårdrocksband under 80-talet. Dom åker i turnebussen tillsammans med Ozzy Osbourne. Ozzy måste ha varit hög ...konstant.

"Hörru, en liten lina skulle sitt fint"
"Du, sa jag till honom, vi har slut på koks. Jag kanske kan skicka i väg busschauffören efter lite mer"
"Ge mej ett sugrör, sa han oberört"
"Men det finns inget koks."
"Ge mej sugröret. Jag ska ha en lina."
Jag gav honon sugröret och han gick bort till en spricka i trottoaren och böjde sig ner. Jag såg en lång rad av myror som marscherade bort mot en liten sandhög som de byggt där trottoaren övergick i jord. Och samtidigt som jag tänkte: "Nej, han kan inte göra det", så gjorde han det. Han satte sugröret till näsan och med den nakna vita röven framskymtande under klänningen som en skivad honungsmelon drog han in hela den kittlande räckan av myror i näsan med en enda jättesnortning"

Ok, där skrattade jag faktiskt....även om jag tyckte synd om myrorna. Hon som rekommenderade boken till mej hade låtit sin tonårspojke läsa den. Han blev botad från sina IDOL-drömmar. Jag tror nästan att jag vill sätta en 18års gräns på den här självbiografin. Den är inte rumsren helt enkelt. Var du tonåring på 80-talet och gillade hårdrock, så kan jag rekommendera boken.
0

Säljer på Tradera

     
Idag har jag lagt ut en försäljning på Tradera. Min Röda Solhatt´s fröer. Den blir superfin och har verkligen blommat bra i höst. Utgångspris är hela 5 kr och auktionen håller på till den 4/10. Buda på !!!!