Min kreativitet är tillbaka

Kändes som kreativiteten tagit långsemester från mej. Ikväll kom den tillbaka. Så kul! En ny variant på ego-marknadsföring håller på att ta form. Leker med datorn och Publisher. Måste på stan och shoppa i veckan. Här ska pysslas !

Kryddparty

" BILD"

Nått hände! Bilderna från gårdagens kryddparty är borta. Ok, egentligen tog jag inga bilder på kryddorna utan på efterrätten som vi blev bjudna på. En vit chokadkaka med "morotskaketopping" och vildhallon. Det var då väldans trevligt i alla fall, på det här partyt. En herrans massa goda kryddor, lite soppa och röror av olika slag. En liten beställning fick följa med hem. Svampsoppan och en lökkrydda! 
Här är hemsidan
Alpnaering om ni vill läsa lite mer om kryddorna.

Så smart, så smart!

     

Jag har fått en spegel. Den ska hängas upp såklart. Japp! Jag fick ett tips från min moster om The Ultimate hook från Clas O. Det är så enkelt och så smart. Man trycker bara kroken genom gipsväggen. Ingen spik, skruv, hammare eller skruvdragare. Bäst av allt, inga svordomar går åt. En krok klarar 25 kg. Säljs i 5-pack.


En litet materialtips på söndagseftermiddagen.Sånt här bjuder man två "slavar" på.

     Det är inte ofta jag får två slavar att köra med, men idag har det hänt. Jag har fått hitkörda mina föräldrars soffa och två fotöljer. Tunga stora kolosser. Det fixade två starka karlar galant.
Jag bjöd dom på lunch.

En favorit i repris.
Lax med pesto och västerbottensost

Laxfileér så det räcker till alla. Lägg dom i en ugnsfast form. Salta och peppra laxen, en msk grön pesto breds ut på varje laxfilé, riv Västerbottensost i lagom mängd ...upp till var och en vad lagom är... :-) och strö över laxen. Ca 1 dl grönsaks eller fiskbuljong. Jag bröt en bit buljongtärning, lade den i en skål med vattnet och micrade lite så buljongen smälte. Häll buljongen runt laxen. In i ugnen, 200 grader ca 25 minuter.

Till det serverade jag grönsaker, fullkornsris och en kall romsås.

Romsås

1 burk cremefraiche, ½ finhackad rödlök och en halv burk röd finkornig rom (Abba)

Enkelt och snabbt!
Macarones...

...går också att SY som en liten myntplånbok

Daisy Beauty och min recention

Sen ett tag tillbaka recenserar jag en del produkter åt Daisy Beauty. På hemsidan och nu även i tidningen så finns massor av åsikter från oss i testpanelen som har fått prova en del produkter. Den här fotsalvan är helt fantastikt ...jaaa, enligt mej då, såklart. Finns på apoteket:

"CCS – Fotcreme 100 ml, med naturliga växtoljor

Fotcremen du blir frälst av.

Kategori: Fotkräm, Dam, Herr

Cirkapris: 49 kr

Prisgrupp: Budget

Åldersgrupp: 26-39 år, 40 plus

Ekologisk

Betyg: 4

 

Efter två dagars användande av CCS Fotcreme fastnade en låt i mitt huvud: Dr Albans "Sing Hallelujah!" Tre-fyra dagar fortsätter låten snurra i mitt huvud! Japp! Jag är frälst på fotkräm! Den har gjort underverk under mina fötter! Den ser ut som en helt vanlig fotkräm i en helt vanlig tubförpackning, men det blir ju ett bra resultat!

Mina rara hälar har haft torrsprickor och jag har tidigare filat och smort in dem med olika krämer och mjukheten har hållit ett tag. Bäst av de produkter jag använt innan CCS Fotcreme har varit Tindra Senses by Natures Änglafötter, ekologisk fotvård. Änglafötter har jag verkligen talat mej varm för, men nu har den hamnat på andra plats i mitt badrumsskåp. Den salvan kommer jag i fortsättningen att använda som ett komplement till den ännu bättre CCS Fotcreme.

På tuben till Fotcreme står det "Gör torra fötter mjuka" – check. "Lena och väldoftande" – check. "Går snabbt in i huden" – check. Dom ljug int nå! Allt stämmer! Helt fantastisk att få fina fötter av en budgetprodukt på 49 kr!

Jag har till och med låtit bli att smörja in fötterna några dagar för att se vad som händer. Händer inte mycket, ska jag säga. Fötterna och hälarna är 95% lika mjuka så krämens effekt är långverkande.

Doft. Det står ”med parfym” och det är en svag doft, knappt kännbar. Ingenting som stör mej i alla fall. Kunde nästan ha fått dofta mer.

Med glädje ger jag 4+ till CCS Fotcreme. Hade förpackningen varit med pump och en snajsig design, vilket produkten förtjänar, hade jag aldrig tvekat att dela ut en 5:a i betyg.

Näää, men hördu… "Sing Hallelujah! Sing it, sing Hallelujah… Sing it, yeah…"


Nytänk!

Snart dax att starta ett nytänk igen. Fåtal veckor kvar på mitt tillfälliga jobb. Sååååå...börjar klura ut nya sätt att söka jobb. Få se om det dyker upp något-nytt-som-ingen-tänkt-på-tidigare!!!


Ett personlighetstest på Poolias hemsida.

Jag är "Den viljestarka chefen".


Det är bara "mitt" företag som saknas :-) ???? Förslag!

"Strävan efter att hitta hållbara lösningar motiverar dig starkt. Du saknar överseende för ineffektivitet och dåligt organiserade verksamheter, vilket gör att du kan framstå som lite buffelaktig och svårövertalad. Dina välutvecklade ledaregenskaper verkar av allt att döma vara medfödda. Och tack vare din intelligenta och allmänbildade sida lyckas du ofta"
Är du tidernas rekrytering?
www.tidernasrekrytering.se

Gör Poolias tre minuters-test och få reda på vem du är.