0

Oväntat besök

Tjena Maskinjävulen!
Förra veckan gick digitalboxen sönder. Ikväll gick diskmaskinen sönder. Nu väntar jag på den tredje saken som ska gå sönder. Det här med elektronik är inte min grej liksom. Jag gillar "on" och "off" på makapärer. Allt där emellan ska bara funka, eller hur?
Svängde förbi ICA och hämtade ut den nya digitalboxen tidigare ikväll.
Tolv steg för att montera och programmera digitalboxen. Jodå, redan på steg två blev jag....lite, bara lite irriterad.
" Anslut den medföljade scartkabel från boxens ena scartingång( märkt TV) till ledig scartingång på TV:n ( vanligtvis märkt Scart 1. AV1.....och här kommer det, tada...eller liknande." Eller liknande. Hela baksidan av makapären är perforerad med hål.
LESS VID PUNKT TVÅ!
Jodå, 45 minuter tog det.
45 minuter.
 
Visst har nya diskmaskiner EN sladd???
 
0

Lugn söndagmorgon med lite nagelack

 
Igår kväll satt jag barnvakt till syskonbarnen. Lilla Miranda 3 år fick feber som steg och steg...till 39,4 grader. Kan lova att både hon och moster svettades. Det gick bra i alla fall. Vi låg i soffan hela eftermiddagen och tittade på Tingeling....tre gånger såg vi filmen. Hon somnade fort vid läggdags, medans lillebrorsan joxade på i en timme innan han fick besök av Johan Blund.
Jag vaknade vid 07:00 idag av två små bubblande fnittriga barn. Jajjemän, båda friska och glada. Skönt!. Efter frukost målade deras mamma naglarna på dom.
Storfina en söndag!
0

En jullunch på DoktorsVillan i Piteå

 
Syrran har en riktigt bra tävling på sin Facebooksida. Man kan vinna en jullunch för två personer på fina DoktorsVillan i Piteå. Man gillar och "delar" sidan för att vara med i tävlingen. Izilunch.se
 
Kom och var med :-)