Repris från förra året: Gott Nytt År!

             ...och 2011 blir ett superbra år :-)

Årshoroskop 2011

Kolla in den här Astrocoach!

Förberedelser inför nya året:

- Den årliga "nya livsstilen" ska inledas. Letar GI recept på nätet.
- Leta jobb.
Passar på att lägga ut samma fråga som jag lagt ut på Facebook. Någon som vet en arbetsplats här i Piteå med en ledig dator, kontorsstol och en krok på väggen där man hänger upp sin kaffekopp???? Om tre veckor går mitt vikariat ut och nu ska jag få tag i ett nytt jobb. Alla tips är välkomna :-)
-
Motionspassen ska ökas under nästa års veckor....Zumba, promenader och ..jaaa, nått annat borde jag kunna hitta på.

.... tre punkter, det räcker att klura på under den här veckan.


Hoppas ni har haft en bra jul i helgen. Jag har lekt med systerdottern och hon hjälpte Tomten att dela ut paket. Hon är så duktig :-)


Raggi

Raggigarn

....ett litet par sockar har jag hunnit med i veckan.
Kortaste inläggen ever!

Snöelände

Oj, vad jag inte hinner uppdatera bloggen just nu. Andra bloggare visar sina fina jul och vinterbilder.
Sorry! Det enda jag gör nu är jobbar och skottar snö. Sista dygnet har det kommit ca 3 dm snöelände. Jag har skottat infarten tre gånger. I dag har jag och min granne hjälpts åt att skotta av våra altantak. Det tog några timmar kan jag lova.
Jag har i alla fall hunnit sticka ett par sockar..bild kommer. Nu landar jag i soffan och ser det som är kvar av skidor och alpint på tv.

/ Mona

Tävling på Fiasboda´s bloggJAAG ska vinna en ängel....hos
Fia´s boda

Utlottning!


....ok, du kan ju också vinna den om du vill tävla :-)

En sväng till Lycksele

        

Det blev 24 timmar i Lycksele i helgen. Ett gäng tjejer som åkte iväg på julfest till Lycksele och träffade LC 130. Vi fick goda matpajer och god pannakotta till efterrätt. Vi fick ochså en liten lektion hur man spritsar smörkrämsrosor. Senare på kvällen tittade Jultomten förbi. Mycket trevlig fest!

Nu är vi där igen...

...lite mycke nu...snart tillbax!

En sväng till Skellefteå

Så här ungefär:

stapla klossar - check
lägga dockan - check
ta av och på tjocksockar -check
rita - check
studsa bollen - check
köra bilen - check
hoppa -check
åka pulka - check
.....åsså allt x 3500

...det har jag och systerdotter gjort idag! :-)

En vecka full av trevligheter!
Hela veckan har varit full av trevligheter....och mat :-) I tisdags for vi ett gäng från jobbet och hälsade på en arbetskollega som gått i pension. Hon bjöd på glögg med tillbebehör,tunnbrödsrullar med god röra, hembakat bröd med god topping och ostbollar med pepparkakssmulor. Hon bjöd även på två pajer, en räkpaj och en svamppaj.

Hon är verkligen en pensionär med många järn i elden. Fullt program hela dagarna, så ska det va´, eller hur???

Igår kväll hade jag "byabruttor" här hos mej. Vi blev sex personer. Kvällens snackknytis hade temat "Julmat" och jag tror alla hade med sig pepparkakor :-) Det blev även här mycket mat. Jag har varit mätt hela natten.

Vi har alltid supertrevligt dom här kvällarna och vi träffas mellan kl.18:00 och kl.21:00 sen är det klart!!! Nu tar vi ett juluppehåll med träffarna och börjar om i januari eller februari.


En promenad

Äntligen är det lite varmare ute, bara - 11 grader. Passade på att gå ut och promenera lite grann. Kommer kylan tillbaka så blir väl nästa tillfälle för promenad vid Trettondagsblidan :-)

Idag var det premiär för skidskyttet på tv. Härligt! Då vet man vad man gör resten av veckan. Stickar sockar och hejjar på skidskyttarna. Det här blir en kanonsäsong, eller hur?

...ett litet, litet inlägg....