0

Ditt och Sveriges årshoroskop

Här är ditt 2009

GOTT NYTT ÅR!
2

# 269

         
           Oumbärlig handbok

Från en oumbärlig handbok 

Har ni haft en stökig jul och råkat få skinkspad eller glögg på tapeterna, så har ni ett tips här :-)

"269. Att rengöra tapeter. Ett två dagar( hvarken mer eller mindre duger ) gammalt bröd skäres i stycken, och sedan man med en pust bortlåst allt dam så börjar man uppe vid taket att med ett brödstycket sakta styka tapeterna, ungefär en half aln längt i hvarje tag. Sedan man sålunda gjort en rund kring rummet, börjas nästa hvarf något ofvanför der det förra slutade, och på samma sätt fortfares tills man kommer ned till golfet. Om strykningen göres ordentligt, får till och med ganska gamla tapeter derigenom ett nytt utseende. Man bör vara försigtig att ej gnida mycket hårdt eller åt mosatt håll ( tvärs öfver). Då brödet blir smutsigt afskäres en skifva och nya brödsycken tags så ofta det erfordras"

8

Tisdagstema:nyårslöfte

          nyårslöfteVeckans tisdagstema är nyårslöfte. Nu är det så att jag har nött ut ett nyårslöfte under några år -banta. Eller som min moster säger:
 " Säg inte banta. Säg att du lägger om kosten, för din hälsa!!!!   Sååå" Jag har lagt -om- kosten -för- min -hälsa några gånger och alltid tappar man nått kilo. Nu vet jag hur man gör och kan det. 
Röker inte, så jag kommer inte sluta röka. Dricker.....knappt lönt att nämna. Jobba för världsfreden, jooo, i den lilla världen. Egentligen är alla dom där vanliga nyårslöftena förbrukade. Eller hur? Det blir nått HELT annat.

Det blir ett nytt nyårslöfte: 
Under  2009 ska jag vinna pengar. 
Hur mycket då?

....hmm......

Så här mycket ..* sträcker ut händerna åt var sitt håll*!

p.s 
alla får planka mitt nyårslöfte
d.s