1

Sommar


jordgubbarIgår åkte jag ner till Skellefteå för att hälsa på syrran med familj. Härligt sommarväder, lagomt varmt ute och massor av sol. En del bär börjar bli klara och systerdotter 1,5 år har upptäckt hur goda jordgubbar är. Hon är så duktig på att plocka .....och äta upp dom :-)


hamburgare

På eftermiddagen grillade svågern RIKTIGA hamburgare formade i en hamburgerpress. Hamburgarna blir verkligen supergoda när dom är hemgjorda.

Hamburgare a la Hasse:
köttfärs
grädde
ströbröd
sambal en dutt
salt och peppar 

Grilla lagomt på varje sida.


0

Sommar hos mej


En helt underbar kväll. Höstkylan som kom i morse har försvunnit och sommarvärmen är tillbaka. På min altan äter jag middagarna....ok...lät bättre än det är i verkligheten...filtallrikarna, menar jag. Solen värmer och jag sitter ute på altanen så mycket som möjligt. På vintern kan man vara inomhus, eller hur?! Helt underbart!!
Hallonbuskarna som kommit upp mellan altan och husväggen har MASSOR av bär.....yeeeh...bingo för mej!!!

Det är det här man längtar efter hela långa kalla vintern!!!!
0

en lite sommarbukettDet har inte blommat mycket i mina rabatter i år. Fick i alla fall ihop en liten bukett blommor till pappa på hans födelsedag. Antilopöga ( prästkragen) har jag frösått sen april. Dom blev riktigt bra...tills i dagarna. Massor av små svarta odjur kröp omkring på blommorna. Tyvärr har jag fått ta bort alla dom blommorna idag. Efter några dagars såpabehandling, så fanns odjuren fortfarande kvar....sorry, komposten nästa anhalt!