3

Sista dagen idag!!!!

Idag är sista dagen i tävlingen Vinn 5 st hembakade Konrads limpa jag har för min blogg och fb-läsare. Du har hela eftermiddagen och kvällen på dej!!!

Konradslimpa


Så här går tävlingen till:

Du mailar mej tips på företag som du VET behöver en till medarbetare. Leder tipset till en intervju, så bakar jag Konradslimpa till dej. Tipset behöver alltså inte leda till en anställning, bara en intervju.
Jag söker ( i första hand ) arbetsuppgifter inom administration, chefsassistent, kontorsjobb. Självklart tar jag emot andra tips. Jobbet ska vara på heltid och gärna inom Fyrkanten ( Älvsbyn, Piteå, Luelå, Boden ).

Du får maila in så många förslag du vill. Är du riktigt duktig, så kan du ha frysen full med limpa innan påsk :-)
Tävlingen pågår från idag 14/2 till 1/4 ...eller tills jag fått en anställning innan 1/4. Du skickar mailet till: bortaboijnsnabelahotmail.com

Om du bor i södra Sverige och kommer med ett supertips, så löser vi limptransporten på något sätt.
Välkommen med ditt tips!!!!
3

God mat på bra restaurang!

       

Nu vet jag var ni ska äta lunch när ni är i Skellefteå. Jag har varit ner till syrran och igår åt vi lunch ( 90 kr) på restaurang Nygatan 57. Fantasktiskt god mat! Vi valde lax med potatismos. Potatismoset var perfekt kryddat. 
Nä, jag håller inte på att testa olika laxrätter på restauranger. Det har bara råkat bli så den sista tiden :-) I alla fall var det här den bästa laxlunchen hittills. Ett betyg på den? Visst. Jag ger den 4 stjärnor av 5 möjliga.

0

Veckoplanering

Peppning, peppning!!!
Förra veckan fanns inte så mycket jobb att söka. Två...hm...Jag tog i alla fall fram en ny kreativ ego-marknadsföring. Den är nu ute i mitt nätverk och "jobbar på".

Veckans planering:
3 st ansökningar ska skickas iväg!
Sista veckan för min Tävling, 5 hembakade limpor bland mina läsare. Första april är sista tävlingsdagen. Jag TROR på er!!! Slutspurt! :-)
 ....och sista punkten på planeringen
1 företag ska väljas ut och tas kontakt med.