0

Gott nytt år!

 
 
Sån tur jag har!!! Skulle ut och skotta bort all snö som helt plötsligt kom. Då kommer en granne med sin gula fina baklastare. EN skopa och min lilla uppfart är fri från snö. :-)
I like min granne!
2

11 månaders veckopendling

Idag var sista arbetsdagen på min anställning hos Boliden Commercial SRM i Skelleftehamn. Har i huvudsak jobbat med containerlogistik och sänkt hyran av containrarna. Sen blev det andra arbetsuppgifter också. Det har varit ett kul och annorlunda jobb. I 11 månader har jag veckopendlat. Bott i min syster och svågers husvagn i 3,5 månad. Bott i 2 st små ettor ( mindre, eller lite renoverade ) och till sist, sista veckan i husvagnen igen.
Ett vagabondliv, men nu är jag hemma. Varje söndag och fredag har jag packat en IKEAväska med kläder. Nu 11 månader senare har jag packat upp den för sista gången.... och jag är faktiskt lite förvånad. Den är hel. Funkar! En IKEAprodukt som har kvalité. Mina fötter åker strax upp på fotpallen och jag håller i en go-cider. Because I´m worth it!
0

Sista arbetsdagen imorgon

Imorgon är min sista arbetsdag på Boliden. Dagens pyssel blir tillverkning av mina visitkort. Måste hitta fler och bra marknadsföringssätt dom närmaste veckorna....ok, var är limmet ock saxen?