3

Flytten har börjat

Kl.10:00 idag hämtade jag ut nycklarna till nya lägenheten. Sen dess har jag fraktat kartonger mellan mina hem. Har hunnit med en hel del. Nästan allt innehåll  i köksskåpen är flyttade. Lakan och handdukar. Tyvärr fanns det inte mycket till garderober i den nya lägenheten...heller.  Körde förbi Jysk och handlade ett vädringsställ och på ÖB och handlade trådbackar. Räcker inte långt men en bit i alla fall.

Andra gången jag var dit med kartonger dök telesnubben upp. Nu  finns fast telefon i nya  lägenheten. Ca 2½ minut tog det att installera fast telefoni.....I say no more!

På väg in till stan åkte jag förbi en målarfirma som ska fixa nya tapeter i sovrummet och måla om innertaket. Jag hade en katalog att välja mellan och bland dom tapeterna fanns det en tapet att välja mellan. Det blir Borosan B8223  fast i silverfärg. Annars var det bara 80-talsfula tapeter.

Nu blir det mat och minst en sväng till innan det är kväll.

I morgon (1/7) dras jacket ut på datorn och jag har inte riktigt koll när den är uppkopplad igen. Den kommer att finnas i sovrummet i nya lägenheten och där ska dom ju tapetsera......


....ssåååå vi hoppas på soooollll och såsmåningom kommer det  ( lite ) bilder från mitt nya hem.

* vink*
1

heltokigt!

          

Nyle´ns Hugossons har tagit fram en crossover. Palt och tacos allt i ett...potacos. Vad tror ni om det? Har inte vågat äta det än, måste gruva ett tag först. Det dyker upp en fråga när jag ser dom här tre potacosarna. Vilket tillbehör ska man använda? Lingonsylt eller guacamole? Smör eller creme fraiche? Hur är det med majsen, sallad, riven ost? Kan det vara gott till palt? Kanske jättegott till potacos?! I don´t know!

Måste klura på det här ett tag innan jag provar dom.
0

Har ni hört talas om...

... Potacos?
En traditionell maträtt som fått en crossover.

Bilder kommer på söndag.