3

Flytten har börjat

Kl.10:00 idag hämtade jag ut nycklarna till nya lägenheten. Sen dess har jag fraktat kartonger mellan mina hem. Har hunnit med en hel del. Nästan allt innehåll  i köksskåpen är flyttade. Lakan och handdukar. Tyvärr fanns det inte mycket till garderober i den nya lägenheten...heller.  Körde förbi Jysk och handlade ett vädringsställ och på ÖB och handlade trådbackar. Räcker inte långt men en bit i alla fall.

Andra gången jag var dit med kartonger dök telesnubben upp. Nu  finns fast telefon i nya  lägenheten. Ca 2½ minut tog det att installera fast telefoni.....I say no more!

På väg in till stan åkte jag förbi en målarfirma som ska fixa nya tapeter i sovrummet och måla om innertaket. Jag hade en katalog att välja mellan och bland dom tapeterna fanns det en tapet att välja mellan. Det blir Borosan B8223  fast i silverfärg. Annars var det bara 80-talsfula tapeter.

Nu blir det mat och minst en sväng till innan det är kväll.

I morgon (1/7) dras jacket ut på datorn och jag har inte riktigt koll när den är uppkopplad igen. Den kommer att finnas i sovrummet i nya lägenheten och där ska dom ju tapetsera......


....ssåååå vi hoppas på soooollll och såsmåningom kommer det  ( lite ) bilder från mitt nya hem.

* vink*