2

Jag och syrran på Guldknappen 2011 med Damernas Värld





               




På väg in till Guldknappen-vimmlet på Nordiska museet.
Vimmlet och modevisningen hölls på Nordiska museet. Damernas värld reserverad mycket bra platser till oss...rent av VIPplatser. Mycket kul att få sitta längst fram och se modellerna och kläderna på så nära håll. VIP-biljetterna underlättade även när vi skulle gå in till lokalen. Det regnade, men vi svepte förbi hela den långa kön, tack vare ett litet VIPmärke på kappan. Måste säga att det gillades starkt...av oss :-)

Det serverades en tallrik med smårätter och två glas vin. Nu hade vi ätit några timmar tidigare. Senare  idag lägger jag upp bild på den f a n t a t i s k a "måltiden".


  



Vi är redo! Let´s start the show!!!





Guldknappen 2011

Vilken glamourhelg jag och min syster har varit med om. Damernas värld hade ordnat ett fantastisk program för sina läsare under fredagen och lördagen. Fredagkväll var det ca 800 läsare som besökte Nordiska museet för att se Guldknappen vinnarnas kollektion men även läsarnas favorit och accossiarvinnarna.


                         




Här är  vinnaren av läsarna pris, Ida Sjöstedt till vänster och hennes spetsklänning till höger. 

                  


Den tredje kategorin, accessoarpriset gick till Triwa och dessa tre killar:

       




 
   


Mycket fina klänningar och höga skor. Faktiskt på nära håll har vi sett att det är liiite svårt att gå i dessa high heels. Modellerna höll en hög jämn fart i sin "promenad" på catwalken. Underlättar säkert med balansen :-)

Efter showen tittade vi på utställningen av dom tidigare vinnarna av Guldknappen. Damernas värld har överlämnat kollektionerna till Nordiska museet och dom har valt ut plagg som nu finns i utställningen.

Ett litet bildsvep från första kvällen i Stockholm.

Kommentarer:

1 Linda:

skriven

Vilken rolig grej att få vara med om! Och så snygga ni är du och din syster! :D

2 AnJa:

skriven

Oj så läckert att få åka på en sån resa!!

Kommentera här: