1

Var är tråden?

                  image658

Storjägarn´ 15 år hittar garnlådan.
En liten liten tråd "rörde" sig och vips var Storjägarn´redo för anfall. En tråd som måste fångas. Hon sträcker fram tassen för att ta fast tråden och plötsligt är det fler trådar som slingrar omkring. No match.. för en storjägare.  Kan man ta en tråd kan man ta flera. Nu måste Storjägarn´ tänka ut hur hon ska fånga alla utan att dom hinner gömma sig. Hon trycker sig mot armstödet på soffan och med en avledande manöver sveper hon med svansen fram och tillbaka....ifall trådarna skulle upptäcka henne, så tror trådarna att hon är längre bort än vad hon är....*hihi* smart.
Hon sänker sakta huvudet. Att vara i samma höjd som bytet är utmärkt. Utmärkt. Hon har stenkoll på att trådar. Trådarna har lugnat ner sig....det är klart, dom ser henne inte nu. Trådarna tror att hon har gått iväg. Nix pix.
Storjägarn´ kniper fast baktassarna i armstödet och tar sats. Svansen vevar på i samma takt som Storjägarn´s hjärtslag.  Det är nu eller aldrig! Med en smidighet som en ettåring viiiiner Storjägarn´genom luften. Ner bland garnen.
Där är den...nej... där är den!  Men va´?! ..var kommer alla trådar ifrån? Dom är över allt.. DOM ÄR ÖVERALLT !!!
Måste upp ur lådan NU! Matte, var är matte!!! Hallå!?
Storjägarn´får fast i kanten på garnlådan och lyckas i sista sekunden ta sig över. Fort ...under soffan.

Äntligen i säkerhet!

Kommentarer:

1 Linda Gosing:

skriven

hihi... husdjur är fantastiska...
Hur gick det med byxorna?

Kommentera här: