2

frukost fralla :-)

                   image629

...tjopp, tjopp så var dom klara.
Himla smidigt sätt att baka bröd på. Nattjäsning hamnar på 5-i-topplistan. Man hanterar degen EN gång och sen in i ugnen. Receptet var ett hittapå efter som jag bara skulle göra några stycket. Så här i efterhand kunde jag ha tillsatt lite mer vatten.
Dom hade jäst bra under natten. Hade gett dom utrymme att jäsa på höjden, nästa gång ska jag låta dom jäsa på en liten ugnsplåt istället. Lyfte över dom på en vanlig plåt och dom sjönk ihop en gutta. 250 grader 12 min
Men annars...tjohooo. Superbra!

Kommentarer:

1 Åsa O:

skriven

Palt??

2 Anna:

skriven

Hej,
spännande recept!, jäste du dem i rumstemperatur över natten eller hade du dem i kylskåpet?
Mvh
Anna

Kommentera här: