1

Kyckling och potatissallad

image426
Så 80-tal, 90-tal och 2000-tal.....i know, men kyckling är gott. Marinerade två kycklingbitar i  ca 3 msk matolja, lagomt med soja och grillkrydda. Fick marinera medans jag förstörde pengar i nya Gallerian ( där jag träffade en gammal klasskompis. Kul! ). Grillade kycklingen i ugnen ca 30 minuter. Efter 20 minuter snittade jag kycklingen så allt blod .... huvva.... grillas bort.
Min egen vinbärsgele´, Bea-sås från Delikatessfabriken .  Kan starkt rekommenderad deras såser och dressingar. Testa dom. Bara för att verka nyttig så har jag med rivna morötter och lite paprika. Vatten i glaset....från kranen, så klart.

Kommentarer:

1 Gela:

skriven

Vi åt också kyckling i kväll. Honungsmarinerad. Mummsigt. Hoppas att du har en bra helg!

Kommentera här: