1

Whiskykaka

I skafferiet...ganska långt in i skafferiet hittade jag en receptpärm, och ganska långt bak i pärmen hittade jag det här receptet:

Whiskykaka

1 dl socker
4 ägg
100 gr smör
2 dl torkad frukt
1 tsk salt
1 dl farinsocker
4 msk citronsaft
2 hg hackade nötter
2 liter whisky

Ta fram en mellanstor skål
Kolla whiskyn genom att smaka. Häll whiskyn i ett decilitermått och drick.
Upprepa.
Sätt på elvispen.
Smaka återigen på whiskyn, om den fortfarande håller kvalitén.
Blanda 1 dl smör i en stor skål, lägg till 1 msk socker och vispa igen.
Kolla om whiskyn fortfarande är god, drick ännu en kopp

Schtäng av elvischpen.

Knäck två hönor och schläng i schkålen med all torkad fjukt.
Schätt på elvischpen igen. Om den fjuktade torken fastna i schkålen, vrid loss den med en muvschkrejsel.
Schen schka du schila 2 dl schalt, eller nått schånt. De ä int schå noga.
Kolla whischkyn.
Schila citronsaften, lägg till en mat...sched och schå socker, eller nått, va fan!
Schmörj ugnen.
Vrid kakformen på 200 grader, glöm inte att schtänga av elvispen.
Schläng ut schkålen genom fönstret, och ....schå kolla schen whiskyn.

Vem fan schänner för å äta en jävla fjuktkaka i alla fall???

Kommentarer:

1 BÄST SYSTERN!:

skriven

Denna snor jag till Facebook!

Kommentera här: