1

En helg med syskonbarn

Här har varit tyst hela helgen och nästan hela förra veckan. Sen i fredags har jag varit i Skellefteå och lekt med syskonbarnen. Vi har hunnit med otroligt mycket även och det har regnat mest hela tiden. På fredag gällde badhuset, men inte bara för oss upptäckte vi, utan halva staaan var där. Vi hade missat att dagis och skolor var stängda. Nåja, vi rymdes i alla fall i barnbassängen och familjebassängen. På lördagen gick vi ut en sväng på stan och åt lunch på Wayne´s. Däremellan har vi lekt inomhus och en av favoritlekarna för Miranda är puzzel. Hon är riktigt duktig på det!


    puzzel

Allt det här har hon lagt själv!!! Japp, du läste rätt. Hon är 2 år och 7 månader och puzzlet är rekommenderat för barn från 6 år!!!!! Vilken skills, va?!

Lillebror Adrian 7 månader är faktiskt ganska ok han med. Stor och stark för sin ålder. I helgen satte han sig nästa upp själv, från att ha legat på golvet.

Vi har haft riktigt roligt hela helgen!!!

Kommentarer:

1 AnJa:

skriven

Har hört att man håller sig ung genom att umgås mycket med barn. Visst är det trevligt men man blir åxå väldigt slut av all deras energi. Tänk om man hade en bråkdel av den energin!

Kommentera här: