Baconlindad kyckling
Som av en lite händelse så fortsätter mattemat på bloggen. Dagens middag: baconlindad kyckling på bulgurbädd (!)
Det blev både middag ikväll och lunch till imorgon.
1 kycklingfilé delad i mitten ( den var ganska stor )
salt och peppar
linda in varje bit med två baconskivor...ska det va, så ska det va!
Bryn bitarna i lite smör och olja...jag tog olja från burken med soltorkade tomater.
Sänk värmen och efterstek bitarna till dom är klara, ca 12-15 minuter
Under tiden kokar du bulgur - fullkorn, och hackar/kokar grönsaker.
Till det hade jag en röra på
2 finhackade soltorkade tomater och 2 msk cremefraiche och en nypa flingsalt.
Någorlunda gi, skulle jag tro :-) Gott var det i alla fall.
skriven
Men så duktig du är....kanske öppnar du en lunch restaurang? Din blogg är också kul, den har jag som favorit (och bland favvosarna där är lillan) Kram!