3

Bloggpaus är över...

                  image801

...efter en tur på den högra båten på bilden -  Jewel of the Sea. Här har båten lagt till i Tallin. Mitt mål för dagen var att hitta garn. Hittade jag garn? Det fanns garn, men mest ospunnet. Vi ledade lite efter garnaffärer. Fanns också annat att se innan båten skulle lämna hamnen.
Fartyget var helt otroligt. Hela 13 våningar på båten :-) Den här båten är liiite bredare och llliitte längre och liiite högre än andra båtar.....

                  image802

Pianobar längst ner och två barer för sitta och smutta på paraplydrinkar. 


                                 image803

Kaptenens middag med skumpa i en av salongerna innan middag. På damrummet mötte jag en konkurrent till "Ta steget" . Hon hade fotbojan på fin-skorna :-) Hade redan kommit upp i 15 000 steg den dagen. Själv hade jag bara kommit upp i ungefär 9500 steg.

                  image804

Sååå konstigt. Vid en av middagarna gick de ett sus i lokalen. Mellan förrätt och varmrätt fick vi en sorbetkula av vanlij. Alla i matsalen fick det. Har ni varit med om det?. Glass mellan rätterna? Den här fiskrätten var så god. Fisken var perfekt sjuden. Goda kryddor.

Då är man hemma i alla fall och tillbaka på bloggen. Ska surfa runt och titta igenom andras bloggar för att se vad ni har gjort.

Kommentarer:

1 Eva:

skriven

Hej
Verkar som om du haft de trevligt på din turne, gillar stegräknaren.
Ha en go helg på dej.
Eva.

2 Åsa:

skriven

MEn vad fick vegetarianerna då?

3 Hallingdama:

skriven

Hei, så fin båt du har hvert på, håper du hadde en fin tur. Den skrittelleren på skoen likte jeg godt og en morsom oppfinnelse. hehe Ha en kreativ tid.

Kommentera här: