Räkbakelse med ostbågar
Räkbakelse med ostbågar
vitt bröd
2 dl creme fraiche
2 msk majonäs
3 msk röd stenbitsrom
½ röd lök finhackad
4 cm purjolök finhackad
3 msk dill
Dekoration
½ citron
färska räkor
stenbitsrom
dill
krossade ostbågar
Skär bort kanterna på brödet och dela i trekanter. Beräkna tre per person. Vispa creme fraichen så den tjocknar, till sätt majonäs. stenbitsrom, dill, rödlök och purjo. Rör om och smöra smeten mellan bröden, lägg samman och smöra även sirdorna och ovanpå. Låt det stå kallt ca 15 min. Krossa ostbågarna i en plastpåse. doppa eller strö ostbågarna runt sidorna. Garnera med räkor, rom, citron och dill.
skriven
Hej! Låter smarrigt och jag har tänkt prova. Men för hur många personer är beskrivningen tänkt för?
Hälsningar Inger